Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara

maybelline-1Hi y’all! Vandaag na een lange tijd review ik weer is een product! Deze Maybelline mascara belooft een uitgewaaierd effect dat de hele dag blijft zitten. Maar doet ‘ie dat ook?

Na een paar keer een Catrice mascara te hebben opgemaakt wou ik weer een duurdere/betere, ik merkte dat ik ‘s avonds vrij weinig mascara er af hoefde te halen omdat het allemaal was gaan brokkelen.

maybelline-6

Wat me opvalt is dat er helemaal geen ingrediënten op de verpakking staan. Alleen de inhoud, hoe het borsteltje eruit ziet (erg handig) en dat er een olie is toegevoegd.

maybelline-3

Het borsteltje vind ik fijn, je kan niet met een beweging langs alle wimper (zoals de andere variant zonder olie wel kan) maar dat hoeft van mij ook niet. Wel is het een natte mascara, haha klinkt lekker vreemd. Nee, wat ik bedoel is dat hij wat langer nodig heeft om te drogen. Ik denk dat dit door de olie komt die erin zit.

Maar wat ik er nou echt van vind? Ik weet het niet. Het is een beetje een haat/liefde verhouding. De mascara geeft lengte en volume aan je wimpers en het blijft de hele dag steevast zitten! Ook verzorgt hij mijn wimpers door de olie, maar of ik veel verschil merk met een mascara zonder olie? Nee, dat niet.

Het verwijderen van de mascara gaat een beetje zoals bij een waterproof mascara, iets moeilijker. Daarom gebruik in een micellair water met een deel olie erbij zodat het wat makkelijker gaat!

maybelline-5

Als je opzoekt bent naar een mascara die goed is voor je wimpers, de hele dag steevast blijft zitten en zelfs een beetje waterproof aanvoelt, dan is dit iets voor jou!

Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara
€11,99 en is te koop bij o.a. Kruidvat en Trekpleister

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s