Ik ben dan wel geen keukenprinses..

pancakes

..maar een ontbijtje maken kan ik dan nog wel. Die hype rond de ‘banana pancakes’ snapte ik toen die tijd niet echt; hoe kan banaan met ei nou lekker zijn? Ik probeerde het uit (lekker op tijd wel) en mijn mening is veranderd!

Het recept is heel simpel, alles wat je nodig hebt is 1 banaan en 2 eieren. Je prakt de banaan en klopt de eieren luchtig. Meng dit goed en het beslag is klaar! Verhit wat olie in de pan en bakken maar :).

Van deze super lekkere en fotogenieke pannenkoekjes moest ik wel foto’s maken, dus bij deze!

img_6779

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with se3 preset

Heb jij ze al een keer geprobeerd?

Happy Saturday!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s