Dit wil ik doen in 2017

Processed with VSCOcam with b1 preset

Goede voornemens, ik heb er een hekel aan. En een grote hekel ook. Ik ben slecht in het volhouden en als ik er geen zin in heb, doe ik het ook niet. En om mezelf toch te motiveren dit jaar, een lijstje met voornemens. Geloof het of niet.

Een baantje

Want ik kom gewoon geld tekort. The struggle is real. Ik koop niet eens zo gek veel, alleen heb ik een zwak voor dure merken. Zo ben ik soms aan 1 kledingstuk al mijn hele kleedgeld kwijt. En toch doe ik het elke keer weer.

Sporten

Ik denk (eigenlijk weet ik het zeker, maar ik wil het niet toegeven) dat het goed voor me is. Even een uurtje, anderhalf in de sportschool zweten tot je er bij neervalt. En (ik geef toe) ik heb ook een soort ideaalbeeld voor me wat ik wil. Een strakker lichaam wil iedereen wel toch?

Meer (boeken) lezen

Een paar jaar terug las ik elke week wel een boek uit. Ik heb zo ongeveer alle boeken van Carry Slee wel gehad en heb veel series gelezen. Het enige wat ik nu nog lees, lees ik op mijn mobiel. Ik wil weer beginnen met boeken, fijn in bed voor het slapen.

Mijn diploma halen

Want dit is al mijn doel sinds groep 6 en nu, 6 jaar later, komt die droom/doel heel dichtbij. Finally.

Hopen dat dit wel gaat lukken. Laten we het maar niet hebben over wat mijn doelen voor 2016 waren.

Liefs X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s