2k16

Processed with VSCO with b5 preset

IMG_0216

Friends

Processed with VSCOcam with a5 preset

Dolfijnen

picmonkey_image

Tweeduizendzeventien. Even een realisatiemomentje. En een jaar geleden maakte ik me enorm druk over 2016, een jaar vol met dingen die ik spannend vond. En nu, heb ik dit jaar overleefd en zit ik me al heel Decemer zorgen te maken over 2017. Fucking 2017.

2016 was mooi. Ik heb 3 geweldige landen mogen bezoeken, nieuwe mensen leren kennen, leuke momenten meegemaakt met de mensen van wie ik houd, veel nieuwe dingen geleerd, een jaar ouder mogen worden en nog veel en veel meer. Allemaal dingen waar ik dankbaar voor ben.

2017, je komt steeds dichterbij. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. 2016 was mooi, maar ik hoop dat jij nog mooier wordt. Ik heb genoten van 2016, maar ik hoop dat ik van jou dubbel geniet. 2016 bedankt voor alles wat je me gegeven hebt, 2017 laat me verrassen, ik ben benieuwd naar je.

Geniet van vanavond en wees voorzichtig met vuurwerk :). Ga met 10 vingers 2017 in! Ik wens jullie een fijne jaarwisseling met je vrienden en/of familie en het allerbeste voor de komende 365 dagen! ♥
2017, I’m ready for ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s