Trends winter 2016/2017

trends

Er zijn zoo veel leuke trends dit najaar dat ik er wel iets mee wou doen. Ik ben op zoek gegaan naar inspiratie en heb collages van mijn favoriete trends gemaakt!  Benieuwd?

metallics

panther


velvet

denim


platform

Het was even een werk, maar het resultaat vind ik echt tof. De velvet en metallic trend zijn echt mijn favorieten. Ik heb zelf niks hiervan in mijn kledingkast maar hoop binnenkort nog even wat leuks te vinden in deze trend! De ‘denim on denim’ trend moest ik eerst heel erg aan wennen, niet helemaal m’n ding, maar de laatste tijd vind ik het steeds leuker worden, jullie?

Welke trend vind jij op het moment het leukst? En hoe vinden jullie deze manier van collages? X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s