Ear piercing

helix-5

Al ruim een jaar – als het geen 2 is, wil ik een helix. Een piercing. Mama moest even slikken, vandaar dat ik zolang heb moeten wachten. Vorige week zaterdag had ik een afspraak en ik kreeg ik mijn eerste piercing! In post vertel ik er wat meer over.

Het is mijn eerste piercing, ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten. Ik wist wel dat het met een naald gepiercet werd, maar dat was ook het enige. Eigenlijk stelde het niet zoveel voor. Even voelde ik een pijnlijke scheut, maar die was ook zo weer weg.

De afgelopen week heb ik niet echt lekker door geslapen, haha. Ik kan alleen maar op mijn linkeroor slapen. Ook is mijn oor nu wat opgezet aan de achterkant, maar dat ik vrij logisch.

Wat je hieronder ziet zijn wat inspiraties. Ik wil heel graag nog een tragus en een 2e & 3e gaatje.  Maar voorlopig blijft het even bij een helix.

Earcandy ♥

picmonkey-collage

helix-2

Ik vind piercing echt heel gaaf, hoe zit dat met jullie? Heb je er zelf een, zou je er wel een willen? Of vind je het helemaal niets?

One thought on “Ear piercing

  1. Ik wil al ruim een jaar een helix, maar ik durf niet. Ik heb een piercing gezien die ik zo leuk vind en daardoor wil ik de piercing haha. Nu wil ik sinds kort ook een lage helix in het andere oor, zo mooi is dat!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s