Nog even over Curaçao

Willemstad 2

In mei was ik voor 8 dagen in Curaçao. Ik heb er maar 1 blogpost over gewijd (klik hier), maar ik moet nog even wat kwijt; een aantal plekken waar je gewoon geweest moet zijn, als het aan mij ligt. Lees je mee?

picmonkey_image-12

Willemstad (pontjesbrug)
Deze brug verbind Otrabanda en Punda met elkaar. Ik snap wel waarom mensen deze brug zo leuk vinden. Hij beweegt over het water, wat je ook merkt als je er overheen loopt. Ook ziet het erg gewoon heel leuk uit!

picmonkey_image-13

Sea Aquarium
Dolfijnen zijn vanaf jongs af aan al 1 van mijn lievelingsdieren. Dit was ook eigenlijk de enige reden dat we hier naar toe gingen. Er lopen flamingo’s, er zwemmen haaien, zeekomkommers en de dolfijnen zwemmen in de zee. Het is een soort van tropische Dolfinarium, maar dan met wat extra’s. Je kan er zwemmen met dolfijnen, ik heb dat niet gedaan vanwege de prijs. Wel kreeg ik een kus van een dolfijn en werd dit gefotografeerd en kreeg ik de foto mee naar huis, ook ontzettend gaaf!

Klein Curaçao
Hier zijn wij niet naar toe gegaan, waar ik eigenlijk heel erg van baal. Het is een stuk paradijs; witte stranden, een hele heldere zee (nog helderder dan bij Curaçao zelf) en je kan er heel goed snorkelen. Het is boven en onder water een paradijsje dus! Je gaat er heen met een boot, waar je van alles op kan doen. Gaaf!

picmonkey_image-10

picmonkey_image-9

Drijvende markt
Dit is in Willemstad. Echt heel leuk.

Grote & Kleine Knip
Twee van de mooiste stranden van Curaçao. Het was er zo zo zo mooi!

picmonkey_image-11

picmonkey_image-10

Daaibooi Baai
Een heel mooi strand. Het zand is alleen zo heet, dat je er niet op kan lopen.

picmonkey_image-9

Shete Boka National Park
Dit is ook een heel mooi stukje natuur. De zee is hier heel woest en klotst(?) tegen de rotsen wat er echt gaaf uit ziet.

Dit waren de bezienswaardigheden die ik met jullie wou delen!

Happy Thursday! X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s