Fujifilm Instax Mini 8 ♥

Ilse 2

De Instax camera’s zijn de laatste maanden super populair! Ik wil al een hele lange tijd, maar ik heb hem nooit besteld…  Het is niet de goedkoopste camera. Nu heb ik hem dan eindelijk!

Je kunt hem op internet kopen, zoals Ebay, Hema, maar ook in de winkels kan je hem kopen. Per winkel verschilt de prijs wel. Ik heb hem online gekocht bij Hema, volgens mij is hij hier het goedkoopst. Ook de plaatjes (waarop de foto wordt afgedrukt) zijn niet echt goedkoop. Ondanks dit wou ik hem wel heel graag!

Fujifilm Instax mini 8 is er in het wit, roze, blauw, zwart en geel. Zelf twijfelde ik tussen wit en blauw, maar ik vond blauw toch wel het leukst!

camera

ilsee

Polaroid

 

De camera is niet heel moeilijk in het gebruiken, er gaat een lampje branden bij de stand waarvan de camera denkt dat je hem moet gebruiken, je draait hem naar die stand, je kijkt door de lens. Je klikt op het ronde knopje en klaar! De foto komt er aan de bovenkant uit, hij is eerst wit en dan langzaam krijg je de foto zien.

Ik moet zelf nog de plaatjes kopen, dus veel heb ik nog niet aan de camera, maar ik ga heel veel plezier hier van hebben! Het wordt vast nog even oefenen. Hij is zeker niet goedkoop maar wel het geld waard; hij ziet er niet alleen leuk uit maar de foto’s zien er ook super leuk & schattig uit!

Fujifilm Instax mini 8 €70 – €90, online en in de winkels te koop!

X

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze camera als ik?

Instagram |  Bloglovin’

5 thoughts on “Fujifilm Instax Mini 8 ♥

  1. Ik heb hem ook en ben er niet zo tevreden over. Mijn foto’s zijn altijd over belicht. Super jammer. Daarom heb ik ook de Instax Printer gekregen deze vind ik zo veel leuk. En een kleine tip op Aliexpress kan je super goedkoop de plaatjes kopen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s