I got my new Clarks

Processed with VSCOcam with b1 preset

Ik vind ze al een lange tijd leuk, heel erg leuk. Gister ging ik even met mam de stad in en ze nam me mee naar de Amigo, even kijken voor schoenen. Kwartiertje later liep ik met een big smile de winkel uit, met een tas in m’n hand. Ik heb ze!! Kijk je mee?

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hoewel niet iedereen deze schoenen mooi vindt, vindt ik ze práchtig en ben ik er onwijs blij mee! Ze zijn simpel waardoor ze bijna overal wel te combineren zijn. Onder een rokje staan ze wat klassieker en onder een (spijker)broek lijken ze wat stoerder. Ik kan niet wachten om ze met van alles te combineren!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Ik zat nog te twijfelen of ik deze nam, of dezelfde maar dan in lak. Die waren ook zo enorm mooi! Alleen liepen ze minder fijn dan deze, dus de keuze was snel gemaakt. Omdat ik ze zo mooi en fijn vind koop ik misschien nog wel een 2e paar. Ooit. Als ik het geld heb.

Clarks zijn in de winkels en online te koop voor €130,00

Liefs! X

3 thoughts on “I got my new Clarks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s