Hola!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Afgelopen week is er niks online gekomen, omdat ik in Tenerife zat! Het was ontzettend gaaf, maar ik ben heel blij dat ik weer thuis ben. Nu kan ik me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn over wat ik allemaal heb gedaan die week. We hebben zeker niet stil gezeten en hebben elke dag leuke dingen gedaan! Hieronder wat foto’s :)

 

We gingen van 19 tot 26 Januari op uitwisseling, een week dus. Dinsdagochtend waren we al om 04;00 op school en 7;30 vlogen we. Het was voor mij de eerste keer vliegen, maar ik was helemaal niet gespannen. Ik had er echt onwijs veel zin in. De vlucht duurder zo’n 4,5 uur, maar het duurde me net iets te lang, hihi.

IMG_1151-2 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Om de meter zie je wel een palmboom daar, het zijn er echt heel veel. En ook veel verschillende soorten. Ik heb iets te veel foto’s gemaakt van de palmbomen, maar hé ik kom er maar 1 keer. Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

IMG_1192

IMG_1187

IMG_1188

 

We zijn de El Teide op geweest, hebben gezwommen in de zee, dolfijnen gezien, zijn naar de Primark geweest, leuke stadjes bezocht, uit eten geweest, veel foto’s gemaakt (vooral van palmbomen) en ook veel lol gehad! Het was een hele gave week, maar ook best moeilijk. Ik heb echt genoten van het landschap, omg het is daar zo mooi! En van het weer natuurlijk, want dat is hier nogal anders. ‘T was wel even wennen hoor, haha,

Goed, met deze blogpost wou ik even laten zien van Tenerife en wat we gedaan hebben! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, want zoveel informatie zat er ook weer niet in.

Liefs! X

Ben jij al een keer op uitwisseling geweest? En waar?

One thought on “Hola!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s