Best viewed blogposts of 2015

Guys, willen jullie me even knijpen? Mijn blog is dit jaar ongeveer 2.700 keer bekeken. 2.700 keer!!!! En dan nog iets te geks; ik heb niet alleen Nederlandse lezers, nee. Ze zitten zelfs in Amerika. Ik heb veel Belgische, Duitse en Nederlandse lezers, zo onwijs leuk! Ook wonen er een paar in de VS, Portugal & Engeland, in totaal 14 landen!! Eigenlijk kan ik het gewoon niet geloven.

Ook kreeg ik te zien welke artikelen jullie het meest hebben bekeken;

Super leuke achtergronden! 
Spam je blog!
Q&A #1 | Hoe ik mijn foto’s bewerk, wat ik wil bereiken en tips.
10 feitjes die je nog niet over mij wist
Christmas sweaters & dresses

Ik wil jou enorm bedanken dat je mijn blog leest, al is het 1 keer per maand, bedankt! Ik ben enorm trots dat ik dit heb bereikt in nog niet eens 1 jaar, 7 maanden zelfs. Wow. En dat allemaal dankzij jullie!!

Ik heb zin in volgend jaar, ik ben benieuwd hoe alles zal gaan met mijn blog, ik hoop dat ik hier nog lang door mee kan gaan!

Thank you guys!

Love,
Ilse

Wil je op de hoogte blijven en mijn artikelen willen lezen? Volg mij op Bloglovin‘!

3 thoughts on “Best viewed blogposts of 2015

  1. Heei Ilse! Echt super goed gedaan! Toen ik je voor het eerst tegen kwam op instagram ben ik je ook gelijk volgen op je blog! Ik kijk er elke dag op! Je doet het zo goed! Ik haal zoveel inspiratie uit jou blog voor de mijne! Ga zo door.💙

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s